hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

4:38 PM

KALAULAH hOtspUrz.....................

Posted by hOtspUrz

Emmm..
kalau lah hOtspUrz jutawan kawasan parlimen Bandar Baru Bangi da lme hOtspUrz beli sume model2 aircraft..
kalau la hOtspUrz jutawan peringkat kg baru KL da lme hOtspUrz beli 10 biji model2 aircraft.. kalau la hOtspUrz jutawan kawasan PUSANIKA da lme hOtspUrz beli 5biji model2 aircraft...
kalau la hOtspUrz anak sedara Dato' K da lme hOtspUrz kebas duit dia beli 1000 biji model2 aircraft...
tp masalahnye hOtspUrz hnylah insan biasa tiada duit mahu pun emas!!!
jd mcm mne ea nak dpt kan sume tuh??
TOLONG!!!!! xkn nak wat proposal kat bank utk pinjaman nak beli model2 aircraft neh??
xkn nak hntr surat memohon bantuan atau sumbangan kat MAxis!!!
emmm aduyai!!! da le stp 1 average harga MYR100-MYR180!!!!
wat mse skg ni hOtspUrz ade 2 biji je.. tu pun AirAsia ngn Delta AirLines.. sedey r..

MYR 140
adey!!!! tgk je la hOtspUrz tiap2 hari kat mudah tuh..

MYR 140
Model neh dari thn 2008 hOtspUrz nak beli.. tp smp skg da nak msk 2010 tak beli lg.. duet tak de!!!! duet dimana kau duet.. duet duet..

MYR 130
adoi!!! bile la dorg ni nak wat promosi buy 1 get 3 free?? klo wat promosi cm tuh kompom aku beli.. tp harga maintain la MYR130 tuh.. huhu.

MYR 175
Ni yg hOtspUrz xpueh hati.. udah le kecik harga mengalahkan yg lain (yg lain besar) arghhhh tak tahan!!! tak layan (ayat makcik karmen cantek) hoho

MYR140
comel kan?? emm korg jgn plak pk hOtspUrz nak maen sume neh.. actually hOtspUrz wat collection bende2 neh.. coz hOtspUrz memang minat ngan aircraft.. emm ble tahun eyh bley jd mcm tOny Fernandez tuh?? tunggu la kemunculan AIRHOTSPURZ aka sUpErbeRangan nak mampOs.. huhu
kepada sesiapa yg nak bg hadiah perkahwinan atau birthday atau hadiah simpati boley la dihulurkan kepada hOtspUrz ya.. (hadiah berupa rasuah dilarang sme sekali-iaitu hamper)
hOtspUrz sgt2 berterima kasih jika anda membantu..
"hulurkan tangan ringankan bebanan kewangan hOtspUrz"

hOtspUrz

4 comments:

babyrexa89 said...

hey!!>.< i like it too though..!!
kalau naek a.asia tu, asek tgok buku menu tu je..
nak jgk~~..
p terlampau mahal..

Aliff Lazim said...

CD2.... kasi aku idea nak request adiah bday gak r cani.... hahaha

hOtspUrz said...

floe: memang mahal r.. tension rse.. ble tgk je asyk pk ble la duet nak turun dr langit!!! hoho

hOtspUrz said...

alip aka xrumate: haaa aku ade idea utk direquest but bkn request kat aku la!!! ko request form utk audition af 8.. hoho peace!!!!