hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

11:51 PM

hOtspUrz kEsUnyian kat UKM

Posted by hOtspUrz

bErmula la episod UKM sunyi.. hampir 80% student da blk ke kampung halaman..
adoi tinggal la hOtspUrz kat UKM ni ngan pelajar2 Final Year yg lain tmasuk bebudak FKAB..
tetibe mlm ni terasa sangat sunyi.. dari petang td sbnrnye.. kuar g beli mkn pun cm sepi je..
terfikir plak mne perginye MONYET2 kat dlm UKM ni.. (monyet-binatang tau bukan kiasan ato pape-takot tersalah tafsir pulek).. tak kan monyet pun balik kampung??
adei!! pening2 hOtspUrz memikior nye..
g basuh baju pun xde dgr bunyi monyet..
monyet oh monyet jgn la merajok. korg main la kat luar tuh..
huhu.. hOtspUrz da bakal ke Tanjung Rambutan semula ke?? ngee..

emm td sempat gak hOtspUrz search kat tenet.. rupa2nye memang btol monyet udah balik kampung.. dan ade yg udah tak nampak rupenye.. coz xcited nak blk kg punye pasal...
siap make up.. huhu
aik??? siap berpayung nyet?? tau la musim tengkujuh!! payung tak bley blah.. kaler oRen!! siap handbag!!! aww!!! huhu

emm nyet ni xdpt tiket bus blk kg ke?? bw kete sendiri je.. emm tak pe yg penting environmental friendly!! xde asap.. xpakai minyak.. xde pencemaran!! huhu.. thumbs up la utk cik nyet neh.. huhu.. Berjaya juga saranan kerajaan untuk kita menjaga alam sekitar.. hoho

yg ni hOtspUrz nak marah.. nyet2!!! ape bende la ko neh.. lesen ade x tuh?? tau2 nak rempit je..
memang nak kne da neh. aku report kat polis!!!
tau xbahaya naik motor xde helmet ngan lesen.. lg pulak nak merempit ni.. klo xcident spe yg susah?? haa MPKJ jugek.. knp plak MPKJ?? ye la nak buang pangkai tgh jalan.. hoho.. kang sume langgar kotor pulek jalan tuh.. ngeee...

wah2!!! cik nyet ni udah dpt tiket blk kg!!!!. siap belek2 lg tiket dia tuh.. emmm tak pe la blk la kg tuh ye.. hOtspUrz ni raya haji xtau la dpt blk ke tak.. pk nak raya diperantauan.. huhu..
kpd cik nyet yg tgk tgk tiket tuh.. selamat kembali ke kampung halaman ye.. huhu

emmm!!!! mak bedah!!!! auwww!! mak bedah g mne tuh?? wah2 baju pink!!! baju rye ke bje deepavali?? siap posing tuh.. lentik badan!! wakakaka.. hOtspUrz giler!!!.. emm handbag LV ke tuh?.. hoho.. pandai pulek la mak bedah neh berfesyen kan..
kire malatop la mak bedah blk kampung.. sume org pandang t.. saham tinggi la tuh..
silap2 ade org masuk minang.. wakaka..


emm cukup2 la merepek tuh hOtspUrz!! tanjung rambutan da panggil tuh come come!!!
errr tak mao.. hOtspUrz nak stay kat UKM!!! nak wat thesis!! byk kije nak kne wat.. skg ni 1 hape pun blom mula..

hOtspUrz

0 comments: