hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

5:39 PM

hOtspUrz aka sUpErsNObbiSh!!!

Posted by hOtspUrz

emm ye ke?? tak tau plak..
tp tak pe.. hOtspUrz jd mcm neh pun sb environment yg push hOtspUrz jd mcm neh..
fair kan.. (for me lah) coz b4 this, who start 1st?

siyesly aku sangat2 lapang dada nak tolong spe2 yg memerlukan pertolongan aku
termasuk KO yg ckp aku snobbish!!!
is okay coz aku tau aku spe..

ko sedar tak ape yg ko ckp kat aku??
kalau sedar aku nak ckp TERIMA KASIH SAHABAT..
selama SEBULAN LEBIH ko diam at last ko ckp aku snobbish!!!
thanks..

for those yg tak ingat ape yg pernah hOtspUrz ckp kan dulu sekali lagi hOtspUrz tulis!!!
aku xkan lupekan korg SAHABATku kerna korg telah berada dihatiku..
dan aku mengharapkan korg juga begitu..

hOtspUrz

0 comments: