hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

ape tuh PULADA?? Bas Persada Express aku pnh dgr la..
emm PULADA ni klo tak silap hOtspUrz adalah
Pusat Latihan Tentera Darat Malaysia yg terletak di Ulu Tiram Johor..

hOtspUrz join PALAPES ke??
nak wat pe kat sne tuh hOtspUrz??
g rumah member ke kat area situ??
ade BAKTISISWA ke??
isyh tak kan tempat tuh ko nak g bercuti kot??
pelik la ko neh hOtspUrz...
pape je la!!! malas nak layan...

hahaha. rilex r jgn kecoh2.. hOtspUrz g sne utk berbakti kepada NEGARA la.
huahaha.. Ni sume gara-gara nak berperang ngan kumpulan militan "bendera" dari indon!!
huhu.. poyo btol hOtspUrz.. ko-k kat UKM pun ko join Khidmat Masyarakat je.
bukan Palapes pun..
emmm yg penting hOtspUrz g sne 3 hari start 17-19.11.2009..
dgr cite naik Truck Tentera!! huhu.. memang nak g berperang la neh..

kpd Palapes UKM yg akn g ke sana jgn terkujat plak ble tgk ade seko mamat yg badan tak 'tuff' mcm korg join g sne.. huhu.. maklum la korg da lme training kompom2 la badanj sume berketak2.. hahaha
n 1 more things nt smp kat sne berkawan la ngan aku!!! please!!! huhu.. t aku sensorg tak knl sesiapa.. tak kan nak ckp seorg diri!! t aku kne masuk balik Tanjung Rambutan!!!
emm merepek da hOtspUrz neh..
kepada korg yg nak tau ape hOtspUrz wat kat sne.. tungguuuuuu... 20.11.2009 hOtspUrz gtau ye.. sabar kanseparuh daripada iman..

hOtspUrz

1 comments:

peAnut said...

gile semangat shidi!hehe..
selamat berjuang!! =D