hOtscLOpEdia

KiSah kLaSik uNtuK maSa dEpaN... MiMpi yaNg sEmpUrna...

Highlight!!!!!!!!!!

Popular Posts

4:57 PM

TERIMA KASIH HARSANY aka "ACAN TECHNO"

Posted by hOtspUrz

Semalam (isnin 02.11.09) yani gtau yg harsany ade kirim kad ucapan..
emm kad pe la yg acan tekno neh hntr.. haha.. knp acan tekno??
nme dlm hp la. mse mula knl dia kan dia budak sekretariat teknologi dan dokumentasi pesta konvo 35!! jdnye dlm phone book pun letak la acan tekno. mls da nak tkr!!! mne tau t tukar tak ingat plak.
emm pas kuar mkn ngan yani dlm pkl 2ptg yani tunjuk kad ucapan tuh.. haaa korg tgk la ea gambar kat bawah neh..
kluang boy pulek!!! tapi tanduk yg kat kepala tuh aku suka.. coz aku tau maksud dsebaliknye

First tyme bce kat kepala da fikir klo tak de ayat yg kenekan aku mesti tak sah!!! Acan ni klo bg ucapan ape2 pun mestinye terselit jenaka yg memang mempunyai maksud mendalam.. mne tak nye ucapan rye haji thn lps pun sempat nak ngate aku.. ingat lg ayat nye " slmt hr rye jugak, cume asal tgok lembu kerbau nk kne sembelih, terbyg akn dirimu"!!!! emm sengal kuda kepang btol..
Dalam ngh kusyuk membace spt dlm gmbr neh:
emm korg nak bce, silakan ye.. coz ape salahnye berkongsi ngan sume org utk bende baik..

sampai kat ayat ni hOtspUrz da gelak sensorg da.. emm mknan ye

ayat paling last dlm 1page kad ni memang baek punye.. acan2 bile la kamu nak berubah.. hoho.
dr 1 day kenal mse join pesta sampai skg still sme.. tp sume tuh da jd treadmark acan!!!..
pape pun THANKS a lot coz still ingat member2 yg masih bertingkus lumus mentelaah buku ni.. emm mentelaah ke hOtspUrz?? teeetttt..

Untuk last page memang kne la ngan kehidupan student.. "jangan asyik dok nak membuta saja"
emm tp bile study je penyakit TOXICOPILLOW dtg. mcm mne?? bantal plak asyk merengek panggil come come sleep here.. tak bley tahan la plak.. hoho
emm pape pun sekali lagi hOtspUrz ucapkan TERIMA KASIH byk2 kat acany coz kirimkan kad ni.. tak sangka ada lagi sahabat yang masih ingat kepada sahabat di UKM ni.. Doa2kan la supaya hOtspUrz dpt DEAN LIST ye..

okay lah wat mse skg.. see u again..
hOtspUrz

3 comments:

babyrexa89 said...

hehe.. suke ngan ayat abg acan!!..sempoi~~..
abg shidi, stop toxicopillow!!~..
kalau leh,buang toxicopillow tu jauh2.. haha.. baru leh DEAN LIST.. chayok2~~

saypOOL rafhtello said...

igt ye si acan tu.
memang perangai dia mcm tu..
best dpt kenal acan.

hOtspUrz said...

huhu.. memang sempoi ayat dia.. tOxicopillow akn hilang esk after 10.30pg.. haha. doa2kan ye spy bley jwb exam jdn jayanye..

susah nak dpt sahabat mcm acan neh.. susah senang dia tetap ingat member.. siyesly memang best sgt dpt knl acan..